loading
Gumicsere ajánlat a Suzuki Szabó-Csepelnél

Gumicsere akció

A régi, kopott abroncsok helyett pedig vegyen újakat a biztonsága érdekében!

KINEK JUT ESZÉBE A GUMICSERE?Senkinek, és ez így normális.

Tartozzon akár a hölgyek, akár a férfiak táborába, jogosan gondolja, hogy a gumiabroncs az autó egy alkatrésze, és azzal foglalkozzon csak a márkaszerviz.

175/70 R13…, sebességindex…, terhelésindex…
Ezek jelentését egy átlag autótulajdonosnak nem kell ismernie.

Elég azzal tisztában lennie, hogy a gumiabroncs nem örökéletű alkatrész, amelynek csereperiódusa leginkább az igénybevételtől függ.

Ha elkopott – cserélni kell.
Ha elöregedett – cserélni kell.
Ha megsérült – cserélni kell.
SZERVIZ BEJELENTKEZÉS


TUDTA?


Gumiabroncsának kopottságát könnyen ellenőrizheti egy 100 forintos érme segítségével: helyezze az érmét a gumibarázdák közé.


Amennyiben a barázda nem éri el a középső rézszínű korongot, az ön gumiabroncsának futófelülete már kevesebb, mint 3,5 mm, és így a biztonsága érdekében ajánlott azok cseréje. 

 

 

ÖSSZESZEDTÜNK ÖNNEK A FONTOS TUDNIVALÓKAT A GUMIFAJÁTKRÓL!

 

NYÁRI GUMIK (SUMMER TYRES)

A nyári gumik a melegebb időszakban nyújtanak jó teljesíményt.


Rendkívül jó a tapadásuk, az autót agilissé és mozgékonnyá teszik. És mindezt még nedves úton is!


Télen a hideg hőmérsékletben és / vagy hóban azonban rendkívül sokat veszítenek tulajdonságaikból és életveszélyessé válhat használatuk.


Nyári gumi


BEJELENTKEZÉS GUMICSERÉRE 

 

 

 

TÉLI GUMIK (WINTER TYRES)

 

Olyan országokban mindenképp kötelező, ahol az év egy részében a hőmérséklet tartósan 10 °C alatt van és csapadékos is. A téli gumik rendkívül jó tapadást, kezelést és fékezést tesznek lehetővé akár -35 °C-ig!


Azonban a 10 °C feletti, száraz időszakban rendkívül gyorsan kopnak, és magasabb fogyasztást okoznak.Téli gumi


BEJELENTKEZÉS GUMICSERÉRE

 

 

 

GUMIK 4 ÉVSZAKRA (ALL SEASON TYRES)


Nevével ellentétben nem igaz az, hogy mind a 4 évszakra jó lenne, ugyan megpróbálja egyesíteni magában a téli és nyári gumik tulajdonságait, azonban főképp a tavaszi, nyári és az őszi időszak, amire megfelel.


A téli hidegben (10 °C alatt) már nem teljesít jól, illetve a nyári jó időkben rosszabb a teljesítménye, mint a nyári gumiké. Aki megteheti, vagy szereti a dinamikusabb vezetést, mindenképp érdemesebb beszereznie téli és nyári gumi szettet külön is.4 évszak gumi

 

BEJELENTKEZÉS GUMICSERÉRE

 

 

 

ÖSSZEFOGLALÁS

Összességében kijelenthető, hogy a legjobb, ha mindhárom gumiból van otthon, hiszen a nyári gumi a nyári időszakban nyújtja a legjobbat, a téli gumi a téli időszakban, míg a négy évszak gumik tavasszal és ősszel.


Takarékossági szempontokból viszont mindenképp javasolt a 4 évszak gumik, mert a teljes évet nézve ez hozza a legjobb teljesítményt.Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!